Boller med skvalderkål

Ak ja, hvad er det man siger? ‘If you can’t beat them, join them.
Skvalderkål har vi masser af – så hvad bedre end at begynde at komme det i maden!

Det er lige nu det er lettest at samle de fine, friske skud fra munkenes køkkenhaveurt ‘gone wild’.
Denne weekend blev det til boller med skvalderkål.

Jeg samlede et dørslag fuld af lysegrønne blade, skyllede dem  og kom dem i en skål. Så hældte jeg kogende vand over så det dækkede og lod det stå ca 15 min. Her efter tog jeg bladene op (de minder på det her tidspunkt mest om spinat) så jeg hakkede dem og kom det tilbage i skålen
– og lavede derpå mine boller som jeg ville gøre det ellers…

De friske, varme boller

Der er ikke nogen nævneværdig smag af skvalderkålen, så de bidrager kun med lidt farve om tanken om at man kommer nogle gode, vilde vitaminer indenbords.