Vilde links

Interview med Ditte i Jyllandsposten – Fra elefanter på savannen til bier i baghaven: »Der lever de mest fantastiske skabninger derude«

Fugleognatur.dk – Den største samling af danske observationer og et forum hvor du kan finde svar på næsten alt om danske arter; svampe, dyr eller planter.

Vild med Vilje –  en forening med fokus på mere natur og langt græs på plæner og i parker. Her kan du tilmelde dit stykke med vild natur. vildmedvilje.dk

Plan Bi – Paraplyforening for lokale afdelinger af plan-bi der oplyser om og arbejder for vilde bier.

Giftfri-have.dk Danmarks Naturfredningsforening har startet initiativet Giftfri-have. Her kan du tilmelde din have, og modtage en lille oplysnings-pakke med en folder og et klistermærke til postkassen.

Sommerfugleeffekten Dansk Naturfredningsforening har lanceret en kampagne for de danske sommerfugle. Her kan du finde inspiration til hvad du kan gøre for at understøtte de danske sommerfuglearter.

Vilde Bier – en web side dedikeret til vilde bier. Masser af information om de danske vilde biarter.

Danske Humlebier Her finder du en masse god information om danske humlebiarter.

Humlebiarter – rigtig god oversigt over humlebier. Siden er dog på norsk, så du er nødt til at bruge det latinske navn når du skal slå en art op. Men så får du også rigtig meget at vide.

Invasive arter i haven Miljøstyrelsens oversigt over invasive arter som haveejere skal have øje på.

nvasive arter i haven Miljøstyrelsens oversigt over invasive arter som haveejere skal have øje på.

Sociale medier

Instagram – her kan du følge Vilde Haver på instagram hvor der bliver delt billeder fra haven, vilde blomster, spændende insekter eller gør-det selv projekter. Er du selv på Instagram, så brug #vildehaver og del billeder fra din egen have, eller følg hashtagget og se hvad andre finder på!

De Vilde Haver – En hastigt voksende gruppe hvor folk deler erfaringer og spørgsmål om vilde haver.

Sommerfuglehaver.dk – Som navnet siger en gruppe med indlæg om at få flere sommerfugle i haven. Her giver medlemmer (bl.a. Michael Stoltze) inspiration, råd og vejledning. Michael Stoltze har udgivet flere bøger om sommerfugle.

Pinterest – Min samling af vilde have ideer og wildlife garden inspiration på den virtuelle opslagstavle der hedder Pinterest.

Andre bloggere

Naturhaven.dk

Vildskab.net

Vildeblomster.dk

Truensehaven.dk

Dennaturligehave.dk