Uskønt plastic i naturen…

Her tidligt på sæsonen, er det ikke altid lige skønt at gå en tur. Det er snart ligemeget Om turen er i skoven, langs vandet eller andet. Når sommeren endnu ikke har kastet sit grønne tæppe over det udendørs, er der mange uskønne ting der ligger og blomstrer – på den uskønne måde.

Måske er det ikke almen viden, men det meste plastic forsvinder altså ikke bare når det regner. Det er faktisk kun meget lidt af det plastic der er i omløb, der kan omsættes biologisk.

Plastic i naturen
Nettet fra mejsekugler ender over det hele.

Flere steder i verden, er man begyndt at forbyde f.eks. plasticposer, fordi for mange poser ender rundt om i naturen. En ekspertgruppe ville sågar have at plastic blev klassificeret som farlig affald.

At efterlade plastic i naturen, er bare dårlig stil!
Helt ærligt, tager det lidt af oplevelsen, når man rundt omkring skal finde alt muligt affald der ligger og flyder. Vi skal alle stramme op?! –  og passe bedre på vores plastic affald, og sørge for at det kommer til forbrændingen som affald.

plastic affald
Plastic kop fra udflugten, som måske er blæst væk, men ikke forsvundet…

 

metalaffald i naturen
Så er der øl dåserne!… dont get me started.. men når kommunens græs slåningshold har været igang, så ligger der istedet metalsplinter uber alles. Not nice!

 

Nåja, alle billeder er fra en enkelt lille gåtur. Jeg tog selvfølgelig disse ting med til nærmeste skraldespand, men ikke alt hvad jeg så på min vej. Der var meget mere… 🙁